Verslagen

Wat hebben we weer een heerlijk weekend gehad met Sport en Spel.

Daniel en Claudia hebben weer hartstikke leuke spellen uitgezocht voor de kids, vooral het blind volleybal en die drukpionnen waren hele leuke spellen die zowel de kinderen als volwassenen bezig hield wat hebben we gelachen.

En savonds het heksenspel, wat was dat ontzettend leuk gedaan en ook erg goed bedacht, en wat moesten we zoeken zeg daar in het bos.

Ondanks dat we zondagochtend op tijd weg moesten hebben wij (de familie van Boxtel) ontzettend genoten en een hele dikke pluim voor de Daniel en Claudia, jullie zijn TOPPERS!!!

Groetjes Familie van Boxtel

Het was een super heerlijk weekend in Ommen.

Dankzij Daniel en Claudia wat hebben hun een werk verricht om ervoor te zorgen dat iedereen het naar hun zin had... Super leuke activiteiten geregeld voor de kinderen maar waar ook wij als volwassenen ontzettend van konden genieten...

Er was een goede sfeer zo met elkaar, konden weer op elkaars steun rekenen. Goede gesprekken voeren die wij als nabestaande zeker nodig hebben om te weten dat je er niet alleen voor staat... dus mijn dank is groot.

Wij hebben met ons vieren zeker genoten van dit mooie weekend en de kleintjes zijn weer schandalig verwend waar ze nog blij mee zijn.....

Dank je wel veel liefs familie Veldwijk.

Goedenavond,

Als eerste weer een super mooi weekend gehad met de mensen om je heen dat ik gewoon denk dit is familie.

Zo fijn om deze 2 weekenden elke keer weer bij te mogen zijn.
Ben van mezelf geen prater maar thuis weten ze dat ik altijd dolgraag heen gewoon omdat het goed voelt.

Kinderen die zich op en top vermaken , Een lach en een traan uiteraard maar dat hoort erbij en dat is niet eeg, Heb dan ook niet het gevoel van zielig zijn omdat er mensen bij zitten die het misschien NOG wel zwaarder hebben.

Hoop dat we van deze mooie weekenden nog lang mogen genieten en dat de groep ook intact blijft, Denk dat het zo belangrijk is om dit te hebben en er is uiteraard.

Dank jullie wel !

Met vriendelijke groeten,

Matthijs Windhorst

Ik vond alle spellen heel leuk. Maar het blind volleybal was het leukste. Want ik zat ook in een heel leuk team. Het zelf pizza maken samen met Joy vond ik heel lekker. Het spel in het donker waar tante claudia heks was en papa verstopt in het bos vond ik n beetje eng maar samen met mama vond ik t ook wel heel leuk. Ook gingen we met alle kinderen een ijsje eten bij Any-Time in Ommen. Daar mochten we allemaal ons eigen ijsje maken en er was n leuke speeltuin en ze hadden mooie paardjes.

Groetjes Anouk

Ik ben nog te klein om zelf te schrijven maar wil toch laten weten hoe ik t vond. Vrijdags toen we aankwamen zag ik al meteen het speeltuintje en daar heb ik dan ook lekker gespeeld. Toen de andere kwamen vond ik het nog leuker om te spelen. Ik ging dan ook heel laat naar bed. Zaterdags toen ik wakker was kon ik meteen buiten spelen en er was zelfs n springkussen. Verder kon ik nog niet echt met de spellen meedoen en heb ik smiddags geslapen.
Savonds ging ik samen met Ciara pizza maken en dat was heel leuk. Daarna gingen we ijsje eten maar had ik meer oog voor de speeltuin. Ik kon daar zelfs zand graven.
Zondags was ik niet zo lekker maar knapte al snel op. Toen was er de bingo en hebben mijn nicht Lizzy en neef Marvin mooie prijzen gewonnen en die kreeg ik van hun. Daar was ik heel blij mee.
Het was een super weekend.

Groetjes Wesley