Verslagen

Slagharen 2017

 

Ik heb weer een heel fijn weekend gehad in slagharen fijn om iedereen weer te zien je ziet de kinderen weer van kleintjes tot tieners zo leuk om te zien hoe ze met elkaar omgaan ,we hebben weer gelachen en leuke gesprekken gevoerd voldaan weer naar huis gegaan en verheugen we weer op op ons volgende weerzien bedankt daniel en claudia voor de goede zorgen ?
Madelein

Wat hebben wij weer genoten van het kidsweekend, ondanks de regen hield het ons niet tegen om gezellig met zijn allen naar het park te gaan of lekker bij de huisjes te spelen met z'n allen. We hebben weer genoten van elkaar en hopen gauw iedereen weer te zien
groetjes familie van boxtel

Wij genieten altijd erg van de weekendjes met lotgenoten, we begrijpen elkaar met een lach en een traan...
Het is altijd fijn om elkaar weer te zien, even bijpraten en de kids die genieten en elkaar zo gemist hebben!
Ook de kinderen praten op hun manier en maken plezier met elkaar in het park.
Fijn dat we dit met elkaar kunnen delen
Mariëlle

Voor het eerst in jaren waren de weersvoorspellingen ons minder gestemd. Dus met vee soorten kleding op naar Slagharen.
Toen we aankwamen konden we in colonne het park op. Weer heerlijk thuis komen om iedereen weer te zien.
Savonds hadden Mieke, Janny, Claudia en ik eten gemaakt voor ieder die wilde en daar werd goed gebruik van gemaakt. De kids waren al naar t park en zwembad. Ook dat is geweldig om te zien hoe die kinderen elkaar gemist hebben en zo blij zijn elkaar te zien.
Wesley deerde het niet dat t weer slecht was. Die stond te springen in de plassen en op een gegeven moment ook met zn fietsje erdoorheen.
Zaterdagochtend met zn alle naar het ontbijt. Eerst in de rij gestaan te hebben bleken ze de bovenverdieping voor ons gereserveerd te hebben en konden we heerlijk ons ontbijt nuttigen.
We hadden als spel de opdracht gekregen om verschillende selfies te maken. Geweldig spel, het bracht ons dichter bij elkaar.
Smiddags was er weer de geweldige bbq. En wat n geluk dat we n goeie partytent hadden. Ook savonds hebben we hier heerlijk onder gezeten EN gedronken EN gezongen En gelachen!! Heerlijk om even alles los te laten en iedereen zo zien te genieten.
Zondagochtend weer naar t heerlijke ontbijt. En daarna t park op. Het weer was met ons en konden we even heerlijk op t terras zitten. Ook hadden we nog wat tijd om selfies te maken.
Om 2 uur moesten de selfies binnen zijn en kregen daarna te horen dat het gelijkstand was. Dus er moest een selfie gemaakt worden met n BN-ER . Helaas waren die niet meer te vinden en had ik Martin gestrikt. Hij is tenslotte ook n BN-ER.
Na het eten van het jaarlijks frietbuffet kwam de uitslag en wij als gezin hadden de pizzarette gewonnen!!!
Savonds zijn de meeste gaan zwemmen en daarna gingen we gezellig bij Martin en Irene hun huisje zitten en werd er door Murat pizza besteld. Toen die op was gingen de kinderen het monster spel spelen en ben ik terug gegaan naar t huisje want Wesley was niet moe! Hij viel al in slaap voordat ie t kussen raakte. Toen die lekker in bed lag ging ik buiten zitten en even rustig lezen. Op een gegeven moment werd er op mn schouder getikt terwijl er niemand in de buurt was. Ik schrok me rot! Murat het monster liet me behoorlijk schrikken.
Maandags het laatste ontbijt nadat we t huisje hadden verlaten. En verschillende gingen daarna naar huis. Wij zijn nog even op t park gebleven. Maar moesten op een gegeven moment ook gaan helaas.
Het was weer n geweldig weekend om bij onze "familie" te zijn. Wij hebben genoten.
Daan en Clau, bedankt dat jullie t weer onvergetelijk hebben gemaakt!!!
Liefs de Laantjes

Weekendje weg met lotgenoten
Vrijdag 11.15 uur vertrokken uit Middelburg voor een lang weekend naar Slagharen met lotgenoten.
Voor ons de eerste keer, en voor Jaimy en Jayden de eerste keer in gezelschap van lotgenoten.
Na een lange rit om 14.45 uur gearriveerd in het park.
Weer omringd door liefdevolle mensen, kinderen en dieren.
Huisje ingericht en dan een rondje met z'n vieren door het park. Daniël kwam langs met een paar A viertjes, waarop vragen stonden, we hadden tot zondagmiddag de tijd om de selfies opdrachten uit te voeren.
'S avonds lekker soep en macaroni gegeten gemaakt door Natalie, Toppie bedankt.
Daarna gezellig met z'n allen een hapje, drankje en babbeltje gedaan. Moe maar voldaan naar bed gegaan, geslaagde dag.
Zaterdag 09.15 uur meldden bij het huisje van Daniël en Claudia om gezamenlijk naar Big J te gaan ontbijten, wat een luxe uitgebreid ontbijt voor iedereen, daarna op het park vertoeven.
Door de regen was de pret niet minder, wat heeft de kleine man genoten in attracties en in de waterplassen.
Moeder en zoon zwieren en zwaaien in diverse attracties, tussendoor nog een snackje of een ijsje, heerlijk gedachteloos vertier maken.
Jayden wilde alleen maar auto's rijden wist zelf de weg al vanaf het huisje, elke avond in de donker moest hij die kant op.
'S avonds met z'n allen bbq-en, perfect geregeld en gebakken, wat een top team.
Klein of groot iedereen is gelijk, iedereen word erbij betrokken, mooi om te zien.
Tieners/jongeren gezellig samen een kaartje leggen, kleine kids samen aan het spelen, zwemmen, de vrouwen dansen en zingen, de mannen aan het bier en veel plezier, er zijn heel wat liters, limo, bier, wijn enz enz door gegaan, wij mogen ook plezier hebben en genieten, en dat hebben we zeker gedaan.
Kleinzoon was de charmeur bij de lotgenoten, ow wat heeft hij genoten.
Zoon heeft ook enorm genoten met de tieners/jongeren.
Een mooi en gek/apart moment: zaterdag eind de middag ging Jaimy en ik in de attractie van de Adventure, wij stapten bij een blonde vrouw en jonge vrouw met kruk in het bootje.
Een mooie rit gedaan toen vroeg de jonge vrouw aan haar moeder, ben benieuwd of we vanavond nog gaan bbq-en, Jaimy knikte met zijn hoofd naar mij van ja wij wel, toen zei ik, wij wel, wel met ongeveer 78 man met lotgenoten, waarop hun reactie was elkaar aankeken en zeiden wij ook, Haha, dat was zo komisch, ze zeiden sinds wanneer zijn jullie er dan. Dat waren Helene en Esmee, nog nooit eerder gezien of gesproken, voor ons en voor hun de eerste keer in Slagharen, heel bijzonder moment.
Moe maar voldaan weer naar bed, wederom weer een geslaagde dag.
Zondag wederom 09.15 uur meldden bij de achterburen, gezamenlijk ontbijten, een zonnige dag vandaag en gezellig een dagje op het park vertoeven.
Jaimy en Jayden samen nog naar het zwembad geweest.
Al vroeg met z'n allen frietjes en snacks gegeten, heerlijk.
Deze avond gingen er al diverse lotgenoten naar huis, helaas het voelt allemaal als 1 hechte familie.
'S avonds tevens de laatste avond van het weekendje Slagharen, ieder een beetje alvast aan het opruimen geweest voor het vertrek voor de volgende ochtend.
Ter afsluiting voor degene die dat wilden hebben we nog pizza's gegeten, heerlijk en bedankt.
De laatste avond wilden Jayden in het grote bed slapen bij oma en opa, wat wij hebben heerlijk (niet) geslapen, hij lag te dromen ( schoppen, slaan) het is allemaal zo indrukwekkend geweest voor hem zoals de lotgenoten als attracties, maar hij heeft enorm genoten.
Maandagochtend melden en sleutels inleveren bij de achterburen, laatste gezamenlijke ontbijt nuttigen, daarna helaas afscheid moeten nemen van iedereen, wij gingen weer richting Middelburg (zoonlief moest 's avonds gaan vliegen naar Turkije, zijn eerste vliegvakantie).

Wij hebben met z'n vieren enorm genoten van dit weekend, wat een familie, het samenzijn doet mij goed, ik ga jullie enorm missen en wil jullie bedanken voor de gastvrijheid en het opnemen van mijn zoon en kleinzoon. Hoop tot volgend jaar.

En een hele dikke vette pluim, en niet met woorden te omschrijven voor de organisatoren Daniël en Claudia voor het onvergetelijke weekend, dikke knuf, Marcel, Marian, Jaimy en Jayden

Wat hebben we weer een heerlijk weekend gehad met Sport en Spel.

Daniel en Claudia hebben weer hartstikke leuke spellen uitgezocht voor de kids, vooral het blind volleybal en die drukpionnen waren hele leuke spellen die zowel de kinderen als volwassenen bezig hield wat hebben we gelachen.

En savonds het heksenspel, wat was dat ontzettend leuk gedaan en ook erg goed bedacht, en wat moesten we zoeken zeg daar in het bos.

Ondanks dat we zondagochtend op tijd weg moesten hebben wij (de familie van Boxtel) ontzettend genoten en een hele dikke pluim voor de Daniel en Claudia, jullie zijn TOPPERS!!!

Groetjes Familie van Boxtel

Het was een super heerlijk weekend in Ommen.

Dankzij Daniel en Claudia wat hebben hun een werk verricht om ervoor te zorgen dat iedereen het naar hun zin had... Super leuke activiteiten geregeld voor de kinderen maar waar ook wij als volwassenen ontzettend van konden genieten...

Er was een goede sfeer zo met elkaar, konden weer op elkaars steun rekenen. Goede gesprekken voeren die wij als nabestaande zeker nodig hebben om te weten dat je er niet alleen voor staat... dus mijn dank is groot.

Wij hebben met ons vieren zeker genoten van dit mooie weekend en de kleintjes zijn weer schandalig verwend waar ze nog blij mee zijn.....

Dank je wel veel liefs familie Veldwijk.

Goedenavond,

Als eerste weer een super mooi weekend gehad met de mensen om je heen dat ik gewoon denk dit is familie.

Zo fijn om deze 2 weekenden elke keer weer bij te mogen zijn.
Ben van mezelf geen prater maar thuis weten ze dat ik altijd dolgraag heen gewoon omdat het goed voelt.

Kinderen die zich op en top vermaken , Een lach en een traan uiteraard maar dat hoort erbij en dat is niet eeg, Heb dan ook niet het gevoel van zielig zijn omdat er mensen bij zitten die het misschien NOG wel zwaarder hebben.

Hoop dat we van deze mooie weekenden nog lang mogen genieten en dat de groep ook intact blijft, Denk dat het zo belangrijk is om dit te hebben en er is uiteraard.

Dank jullie wel !

Met vriendelijke groeten,

Matthijs Windhorst

Ik vond alle spellen heel leuk. Maar het blind volleybal was het leukste. Want ik zat ook in een heel leuk team. Het zelf pizza maken samen met Joy vond ik heel lekker. Het spel in het donker waar tante claudia heks was en papa verstopt in het bos vond ik n beetje eng maar samen met mama vond ik t ook wel heel leuk. Ook gingen we met alle kinderen een ijsje eten bij Any-Time in Ommen. Daar mochten we allemaal ons eigen ijsje maken en er was n leuke speeltuin en ze hadden mooie paardjes.

Groetjes Anouk

Ik ben nog te klein om zelf te schrijven maar wil toch laten weten hoe ik t vond. Vrijdags toen we aankwamen zag ik al meteen het speeltuintje en daar heb ik dan ook lekker gespeeld. Toen de andere kwamen vond ik het nog leuker om te spelen. Ik ging dan ook heel laat naar bed. Zaterdags toen ik wakker was kon ik meteen buiten spelen en er was zelfs n springkussen. Verder kon ik nog niet echt met de spellen meedoen en heb ik smiddags geslapen.
Savonds ging ik samen met Ciara pizza maken en dat was heel leuk. Daarna gingen we ijsje eten maar had ik meer oog voor de speeltuin. Ik kon daar zelfs zand graven.
Zondags was ik niet zo lekker maar knapte al snel op. Toen was er de bingo en hebben mijn nicht Lizzy en neef Marvin mooie prijzen gewonnen en die kreeg ik van hun. Daar was ik heel blij mee.
Het was een super weekend.

Groetjes Wesley