Informatie

Informatie

Beste lotgenoten

Terwijl de eerste scholen alweer begonnen zijn en de andere nog op vakantie gaan zijn de voorbereidingen voor de laatste activiteiten van dit jaar in volle gang. Ook kijken we voorzichtig terug op het afgelopen jaar. Een overgangsjaar zoals ze het noemen. Maar ook een heftig jaar. Met name het bestuur van L.O.V.N.G heeft het niet gemakkelijk gehad. Helaas komen er vaker wat negatieve geluiden vanuit de lotgenoten. Is er iets wat jullie dwars zit, of ergens zorgen over maakt, schroom niet en neem contact op met jack of ondergetekende.

Wij kijken ondanks alles tevreden terug naar datgene wat wel goed gaat, de activiteiten zoals het S&S weekend, regionale bijeenkomsten die wel goed bezocht werden. Complimenten aan de organisatie. Laten we met z'n allen de schouders er onder zetten en verder gaan met datgene waar onze lotgenotenvereniging voor bedoeld is.

Nog op het programma:

* 9-10-11-12 september kidsweekend atractiepark Slagharen. Voor meer informatie Daniel - 0634583553 en Claudia - 0648483778

* 24 september DHG Alkmaar. U kunt zich hiervoor nog aanmelden bij jack, jack.keijzer@kpnplanet.nl - 0638546808

* 29 oktober lotgenotenbijeenkomst Limburg. Wij hebben een bijzondere locatie gevonden, kasteeltuinen Arcen: http://www.kasteeltuinen.nl/ Een dag voor jong en oud. U wordt ontvangen met koffie/thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai, rond 12:00 uur is er een eenvoudige lunch en we sluiten de dag af met een buffet. Gedurende de dag bent u vrij om door het park te wandelen. Ook is er een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan jeneverstokerij de ijsvogel of bierbrouwerij Hertog Jan. Deze dag kan alleen doorgaan bij voldoende animo, minimaal 20 personen. Aanmelden Mariet - 0654360805 - mariet_kraus@hotmail.com

Actuele berichten, stand van zaken:

Belangstelling en animo voor de 2e op agenda staande ( regio ) lotgenoten bijeenkomt in Honselersdijk was voldoende op deze door te laten gaan. Het aantal aanmeldingen 37 was voor ons een goede motivatie om de organisatie groen licht te geven. Verslag en foto's volgt binnenkort. Het geplande lotgenotenweekend 20, 21 en 22 mei Wilhelminaoord in combinatie met aanbrengen naamplaatjes op monument gaat door ondanks het geringe aantal aanmelders voor dit weekend.

(Tijdelijk) secretariaat: Graaf van Mansfeldstraat 17, 5923 CB Venlo
06-54360805 Mariet Kraus mariet_kraus@hotmail.com