Slachtoffers

Slachtoffers

"In Memoriam" kalender, webpagina's, foto's en monumenten.

In 2003 is gestart met samenstelling en publicatie van het "In Memoriam" waarin opgenomen slachtoffers van fatale geweldsmisdrijven.
Informatie m.b.t. geweldsmisdrijven en slachtoffers verkregen uit media, websites van politie, openbaar ministerie en van nabestaanden zelf.

In het "In Memoriam" voor geweldslachtoffers, zijn ook slachtoffers opgenomen die door politie geweld om het leven zijn gekomen.
Het "In Memoriam" waarin alle slachtoffers die door geweld om het leven zijn gekomen worden opgenomen, wordt geen onderscheidt gemaakt.

Op verzoek van nabestaanden kunnen berichtgevingen en/of foto's worden aangepast of verwijderd. Tevens kunnen nabestaanden links laten toevoegen op "In Memoriam" pagina's naar bijvoorbeeld eigen website of bepaalde (media)berichten zoals interviews en dergelijke.

Een ingelijste foto kan tijdens bijeenkomsten en herdenkingen worden geplaatst op een ingerichte fototafel. De naam van slachtoffer(s) kunnen worden geplaatst op het namenlint dat 1x per jaar wordt meegedragen op de DHG. Ook een digitale foto van uw dierbare kan op de fotopresentatie, welke bij herdenkingen wordt getoond, worden toegevoegd.