Muziek

 

Nicky Verstappen

De Limburgse band Rowwen Hèze schreef over de onopgeloste moord op Nicky Verstappen het nummer 'Vlinder' dat op hun Dageraad is verschenen, en waarin zij zingen over "het dorp dat een geheim bewaart"

Renate en Rudy

21 mei 2011 in Blerick werd een monumentje onthuld voorRenate en Rudy van der Hoeven en bij die gelegenheid werd een lied ten gehore gebracht door Ben verdellen.

Klaske Ferwerda

Klaske Ferwerda heeft samen met begeleidingsband SOZO een Friestalige single uitgebracht Tegen Geweld. Het nummer werd o.a. door Klaske ten gehore gebracht op de Dag Tegen Geweld 2001 in Leeuwarden en 2003 in Ruinen.
 
 

Samen verder


Deze CD is tot stand gekomen na een idee van familie Roos, Yvonne Pronk en vrienden. Met hulp, inzet en bijdragen van familie Verstappen,familie van Dorst,Wil Berends, familie Hertogs, Christa Jongkind en Houda Bouzidi heeft deze CD invulling en vormgeving gekregen. Onmisbaar voor zowel invulling, samenstelling en het uitgeven van de CD ‘Samen Verder ’is de belangeloze inzet van de vocalisten en bijdrage van sponsors.

Aandacht Doet Spreken


Release augustus 2006: CD *4*ThEm* met easy-listening, blues- and jazz songs. Bestaande songs in een nieuw jasje, o.a. All of me, Cry me a river, Lullaby of birdland, Gezongen door: Christa Jongkind Opbrengst geheel voor de Stichting Aandacht Doet Spreken.