Lotgenoten (regio)bijeenkomsten voor nabestaanden

 
 
 
Lotgenoten (regio)bijeenkomsten voor nabestaanden Jaarlijks worden er regelmatig lotgenoten (regio)bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland voor alle nabestaanden van geweldslachtoffers georganiseerd.

Deze bijeenkomsten en het programma worden georganiseerd naar gelang behoefte en interesse van nabestaanden. Ook worden er regelmatig lotgenotenbijeenkomsten georganiseerd voor ouders van een vermoord kind in Leusden door de vereniging ouders van een vermoord kind (VOVK). De VOVK is een lotgenotengroep van en voor ouders van een vermoord kind. De vereniging bestaat uit ca 150 lotgenoten en is in 1995 opgericht.

Jaarlijks wordt op zaterdag van week 38 de landelijke herdenkingsdag georganiseerd, "Dag Herdenken Geweldslachtoffers" steeds in een andere gemeente (provincie). Interviews, brieven, gedichten, boeken, muziek: Ingezonden door nabestaanden kunnen op verzoek worden geplaatst op deze website.Ingezonden oproepen, aankondigingen of berichten die nabestaanden willen delen met lotgenoten kunnen op verzoek worden geplaatst op deze website. Nabestaanden die behoefte hebben aan persoonlijk contact en/of correspondentie met lotgenoten kunnen ons een bericht sturen voorzien van naam en contactgegevens, wij zullen uw bericht doorsturen aan nabestaanden uit ons ledenbestand.